Kolfconsult & Kolf kopen

Wil je een kolf aanschaffen, dan is het raadzaam om deze te kiezen op basis van je eigen ervaring. Een kolf werkt namelijk voor elke vrouw anders en daarom is het belangrijk verschillende kolven uit te proberen en die kolf te kiezen waarmee jij het beste kunt kolven. Zo weet je zeker dat je de juiste kolf koopt.

Je kunt tijdens een kolfconsult bij mij de volgende kolven uitproberen: Ardo Alyssa, Horigen Chicture en Youha The Ins. Tijdens het consult leg ik je uit hoe de kolf werkt, hoe je je kolfopbrengst kunt maximaliseren en hoe je je gekolfde melk het beste kunt bewaren.

Koop je een kolf bij mij, dan krijg je €20 korting op het kolfconsult. 

Je kunt bij mij ook een kolf bestellen zonder kolfconsult. Let op: je moet dan zelf de kolf bij me komen ophalen. 

Kijk via onderstaande button of jij in aanmerking komt voor vergoeding van een kolf via de verzekering. 

 

De nieuwe dubbelzijdige kolf van Ardo. De enige kolf met een clusterkolf schema. Wil je je melkproductie verhogen dan kan clusterkolven daarbij helpen. Daarnaast kun je in deze kolf je instellingen van vacuum en snelheid opslaan, zodat je bij een volgende kolfsessie eenvoudig je eigen schema weer kunt aanzetten. Je kunt de kolf bedienen via de Ardo app op je telefoon. Ardo Alyssa heeft een accu waardoor je niet gebonden bent aan een plek met een stopcontact.

Bij deze kolf kun je een handkolf handgreep kopen waarmee je de kolfset ook als handkolf kunt gebruiken. Ideaal als je niet de volledige kolf wilt meenemen, maar wel moet kolven.

De Horigen Chicture is een dubbelzijdige kolf. Kenmerkend voor deze kolf zijn de 3D borstschilden van silicone. Daardoor werkt deze kolf niet alleen met vacuum, maar ook met zachte compressie. Uniek voor deze kolf is dat je het vacuum per borst kunt instellen. Horigen Chicture heeft een accu waardoor je niet gebonden bent aan een plek met een stopcontact.

Bij deze kolf kun je een handkolf handgreep kopen waarmee je de kolfset ook als handkolf kunt gebruiken. Ideaal als je niet de volledige kolf wilt meenemen, maar wel moet kolven.

Deze draagbare, snoerloze borstkolf plaats je in je BH. Tijdens het kolven kun je doorgaan waar je mee bezig was. Je kunt lopen en vooroverbukken, je kunt echter niet achterover gaan liggen. 

De motor gaat 4x30 minuten mee, daarna kun je opladen met de USB-C kabel. De kolf kun je makkelijk uit elkaar halen om alles schoon te maken. 

De kolf beschikt over 3 fases: massage, afkolven en gecombineerd en 10 vacuumstanden in elke fase. 

The Ins is een enkelzijdige kolf, wil je dubbelzijdig kolven, heb je 2 stuks nodig. 

De kolf wordt geleverd met een 24mm of 28mm borstschild. Wanneer je kleiner wilt, kun je gebruik maken van een borstschildverkleiner. 

Wil je meer lezen over Youha The Ins en de vergelijking met de Elvie, klik dan hier

Wil je de kolf eerst probeer, boek dan een kolfconsult.